Etichete Personalizate

Pi produce unele dintre cele mai bune analizoare de clor rezidual din lume.

Atat de bune, incat unele companii doresc sa le vanda ca fiind ale lor, economisind sume uriase de bani pe cercetare si dezvoltare!

Daca doriti sa deveniti un client cu eticheta personalizata, completati formularul de cerere din partea de jos a acestei pagini si echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp.

Conditiile cerute de client

 
Pi este un furnizor global si ofera solutii de instrumentatie incepand cu anul 1998 prin intermediul Distribuitorilor, in conformitate cu acordurile de Eticheta Personalizata/OEM si cu utilizatorii din industria de apa, deseuri, chimica, hartie, piscine si agrement. Cu birouri, laborator si noi facilitati de productie in Burnley, Lancashire, Marea Britanie Pi are o reputatie tot mai mare de inovare si opereaza la nivel global cu clienti din Europa, America si Orientul Mijlociu, inclusiv Scottish Water, Crow Wood Leisure, Northern Ireland Water (Marea Britanie) si Chemtrac (America).

Recunoscand ca nu sunt doua aplicatii identice, Pi dezvolta solutii pentru a raspunde cerintelor clientilor si isi asuma angajamentul de a dezvolta produse si de a imbunatati relatiile cu clientii prin furnizarea unui suport pretios la fata locului, servicii excelente pentru clienti, cunostinte si expertiza. In 2008 Pi si-a dublat cifra de afaceri si a continuat sa investeasca puternic in cercetare si dezvoltare (reprezentand 25% din cheltuielile anuale). In 2016 Pi a obtinut certificarea BS OHSAS 18001 pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii ocupationale. In 2017 Pi a obtinut certificarea calitatii ISO 9001 si certificarea de mediu ISO 14001.

Pi este cunoscut pe piata pentru producerea celui mai bun analizor de clor rezidual – deci nu este o surpriza atunci cand alte companii doresc sa le vanda ca si produse proprii cu etichete personalizate. Pe langa proiectare si fabricare Pi ofera toata instruirea, asistenta tehnica la fata locului si suportul telefonic, care aduc partenerilor cu etichete personalizate si distribuitorilor economii uriase de bani pentru Cercetare & Dezvoltare, instruire si asistenta.

Pana in prezent, Pi are patru acorduri majore de etichetare privata cu Chemtrac, Achromatic, AQS si Scotmas, desi cea mai mare parte a afacerii este inca prin intermediul parteneriatelor puternice ale distribuitorilor, iar anul trecut s-a dovedit a fi un an excelent pentru companie, ceea ce a dus la o crestere considerabila a vanzarilor in Europa.

Pi ofera singurul analizor de clor rezidual din lume cu auto-calibrare, cu comunicatie pe doua cai – CRIUS® cu accesul de la ditanta – dupa multi ani de cercetare si dezvoltare colaborativa cu Universitatea din Manchester. Cu acest produs compania noastra a castigat probabil cea mai mare comanda de analizoare din toate timpurile, pentru furnizarea a peste 300 de analizoare de apa catre Northern Ireland Water.

Datorita proiectelor continue de dezvoltare a produselor Pi a primit numeroase nominalizari si premii; inclusiv Premiul International de Realizari si Premiul Redactorului la Premiile Red Rose, Premiul Tehnologic la Premiile de Afaceri Lancashire Telegraph si Premiul Inovarii la Burnley Business Awards 2015. Pi a fost de asemenea castigator la nivel regional la Premiile Camerei de Comert Britanice si a castigat Premiul O2 pentru Inovatie prin Tehnologie, un premiu DTi SMART si a beneficiat de un grant DTi pentru cercetare si dezvoltare (NWDA). Mai recent Pi a primit doua Granturi de inovare de la Comitetul pentru Strategia Tehnologica din Marea Britanie si Premiul de Inginerie la Premiile Red Rose 2017.

Mike Riding, Director Executiv Process Instruments:

2019 se transformă într-un alt an extraordinar pentru Process Instruments. Echipa lui Pi speră să continue să lucreze cu clienții săi pentru succesul tuturor în 2019

Looking for the best solution for you? Fill in the form and we will call you

Form is deprecated, please contact the webmaster to upgrade this form.